Nimetön

Runoilija Jääperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikuisuus ilman sinua
on sen arvoista sanotaan suurissa kirjoissa
ikuisuus ilman sinua
ikuisuuteen ei kai kuulu unohtaminen
unohtaminen on aikaa
ikuisuus ilman sinua
ilman epäjumalaa
ilman unisia hiuksia

ilman ilmaa
ilman
i l
i love?

Selite: 
kokeilin...
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana^^ tykkäsin tuosta lopusta :D

ihana^^ tykkäsin tuosta lopusta :D

 

Käyttäjän kaikki runot