Nimetön

Runoilija Jääperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aioin saaranata siitä, miten joskus tulee vihdoin se aika,
kun murehtiminen tuntuu vain koomiselta
etkä enää jaksa itkeä yksiksesi
kun vihdoin ryhdistäydyt etkä enää itke rakkauttasi

aion

mutta huomasin lopettavneeni itkemisne
kun joku rakasti minut aiken sen läpi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot