Nimetön

Runoilija Jääperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Leikimme hippaa haudalta toiselle
manaamme kuolemaa
- ei, me loitsimme elämää.

Käsikädessä on aluksi vaikeaa juosta
(vaikka menisi vain boliviaan asti)
eikä tanssimaan opi kuin varpaita tallomalla.

Sama sähköinen vuorovaikutus sormissa ja varpaissa.

Leijonan harjainen villikissa
arka ja vakava
hassu ja väkevä

ja runonlaulaja
joka ei uskalla laulaa
eikä lukea runoja ääneen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot