Luulenpa että sinä kuulet tämänkin

Runoilija Jääperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyllä
olen toivottamasti auttamattomasti uskossa
mutta jos en olisi,
ketä kiittäisin?

Kiitos sinulle
joka olet luonut pepperonipitsat ja aamiaisen,
vihreät lakanat ja vuodesohvat, ihon.

Syvä kiitollisuus nousee
syysflunssan, kylmien varpaiden ja metsäteiden yksinäiyydestä.

Isä anna minun kiittää vielä enemmän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot