Maailman arvokkaimpia

Runoilija Minttunappi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tyttönen joka rakastaa elämää yli kaiken.
 

Minähän oikeastaan osaan
elää
ja olla ainakin melkein kaunis
Enkös minäkin
kelpaa Hänelle

Jokainen meistä
meidän hymymme
maailman arvokkaimpia
-Kastepisaroita autiomaassa
ja me niin loistamme
Kun kaikista kirkkain valo koskettaa meitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanuus ja vieläpä niin totta! Hän kyllä huomaa jokaisen kastepisaran autiomaassakin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot