rumin salaisuus

Runoilija Minttunappi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tyttönen joka rakastaa elämää yli kaiken.
 

Ranteet peitettiin nauhoilla
ettei kukaan saisi tietää totuutta

Silmät kuivattu miljoona kertaa
eivätkä ne vuoda enää heikkoutta

Varsi kuihdutettu väkisin
tavoitteena olla vielä täydellinen

Suu ommeltu umpeen
tietysti punaisella langalla
ettei se koskaan paljastaisi
Maailman ruminta salaisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot