Melkein

Runoilija Minttunappi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tyttönen joka rakastaa elämää yli kaiken.
 

Minä niin halusin
leikkiä vähän keijukaista
Kun minulla oli melkein siivetkin

En tiennyt
että keijut elävät jääkautta
Eivätkä ne muista
mitä lämpö tarkoittaa

Minäkin muutuin tunnottomaksi
haluten kuitenkin sopeutua
ja luopua
Pitää kiinni jääpuikoista
vaikka rakkaus huusi niin kovaa
Kutsui valoon

Liian monta vuotta
ja liian sairas mieli

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot