Ylös ja alas

Runoilija Chaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään eksynyt ja siihen rakastunut nuori naisen alku. Hetkessä on hyvä elää. <3
 

Ylös
ja alas.

Ylä-
ja alamäkiä.

Jännitystä
ja pelkoa.

Intoa
ja odotusta.

Elämämme on kuin vuoristorataa,
joka ei koskaan ota rauhoittuakseen.

Huipulle pääsyä
odottaa aina innolla.

mutta alaspäin tuloa
pelkää aivan liikaa.

En tiedä kumpi olisi parempi,
hypätä kyydistä pois huipulla
vai vasta alhaalla, syvänteessä.

..Vai jos kumminkin katsoisi
matkan loppuun asti;

Pysähtyykö tämä vuoristorata.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot