Rannalla

Runoilija ~Zuwih~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen.
 

Katso taaksesi, minä olen siellä
varjona jalanjäljissäsi
jotka painuvat kosteaan hiekkaan.

Kuuntele tarkasti, minä olen siellä
kuiskauksena kaislikossa
sorsan siipisulkien helähdys.

Selite: 
Ehkä parasta mitä koskaan olen saanut aikaan :)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista ja sujuvaa tekstiä !

 

Käyttäjän kaikki runot