Tähtisilmä

Runoilija ~Zuwih~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen.
 

Sinä iltana sinun silmäsi
tuikkivat kirkkaammin
kuin kauneimmat tähdet.
Tähtisilmä, minä ajattelin
ja pian olin onnettomasti rakastunut
sillä tiesin etten ollut arvoisesi...
Mutta sainpahan sinusta ystävän
Tähtisilmäinen yön lapsi

Selite: 
Ja tämä runohan <i><b> ei </b></i> perustu tositapahtumiin :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :) Tuopa mieleen erään rakkaan ihmisen... ^^ *suosikkeihin!*

 

Käyttäjän kaikki runot