Savu

Runoilija ~Zuwih~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen.
 

Katselen kuinka ketterät sormesi
pyydystävät savukkeen askista,
heittävät sen huulten väliin
ja sytyttävät tottuneesti.
Puhallat savua lempeästi
hampaidesi välistä
ja minun silmiäni kirvelee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot