Muistellaan hyvällä

Runoilija canfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerran kuljetaan jalat edellä.
 

Viisi vuotta miltei kulunut.

Tänään minusta ei tunnu pahalta.
Osaan jo hymyillä
sydämestä asti.

Selite: 
Juna, auringonpaiste ja onnellisuus.<br /> Ja kiitos.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvänmielen runo. Mielipahat ja vaikeudet on voitettavissa, kuten tästä välittyy. Vaikka se välillä ottaiskin oman aikansa. Mutta sillonkin se sydänhymy tuntuu vaan entistä paremmalta.

Lämmin. Sait hymyilemään ja uskomaan toivoon.

 

Käyttäjän kaikki runot