Enkä minä usko tänään sanaakaan

Runoilija canfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerran kuljetaan jalat edellä.
 

Että
minä
voisin olla
kaikki
mitä tarvitset?

Selite: 
Pohdi tarkkaan mitä tahdot.
Kategoria: 
 

Kommentit

minimalismin vuoksi hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot