Nimetön

Runoilija dbca7a1b302b357359fc90cd239c522d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"no se mari on kyllä semmonen kummallinen tyttö, se aina hengaa jossain vaatekomerossa"
 

kiitos kun näytit tien
ikkunalle josta lentää ulos

minä tapoin varjoni
valolla jonka lainasit

jatketaan siitä kohtaa kirjaa
missä on nimeni sinun vieressäsi

minulle maailma, sinulle kaikkeus
näytetään muille mitä onni on

hymyile vielä vähän
ja maalaa se minunkin kasvoilleni

aina uudestaan ja uudestaan

Selite: 
ymmärsin, että oon löytäny ystävän <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot