taivaankannella

Runoilija dbca7a1b302b357359fc90cd239c522d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"no se mari on kyllä semmonen kummallinen tyttö, se aina hengaa jossain vaatekomerossa"
 

liian suuria tunteita
puettava sanoiksi
huomaa kuinka mitätön kieli
vaikea sanoa että rakastaa
kun tuntuu se ei riitä

sinä tiedät mitä on kauneus

tiedät mitä on olla ulkona sateessa
rakentaa aalloista katseita
miltä uusi aamu tuoksuu

minulle olet enemmän kuin sisko
olet kuu ja minä tähti
ja minä seuraan sinua kotiin
kun oma valoni sammuu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot