uskotko?

Runoilija dbca7a1b302b357359fc90cd239c522d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"no se mari on kyllä semmonen kummallinen tyttö, se aina hengaa jossain vaatekomerossa"
 

tunne minut kaulalla
hengitys hartialla
huulet iholla
kun tasaisesti sulan sinuun

sinä olet korkeimmalla
kauneimmillasi valossa
mikä minusta heijastuu

en pyydä vapaalta
älä mene
ei lokakuun usvakaan
kahlitse sinisiä silmiäsi

saanko vielä yhden tanssin
vai unohdatko minut nyt
kun tiedät mille hiukseni
tuoksuvat?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot