Nimetön

Runoilija dbca7a1b302b357359fc90cd239c522d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 19:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"no se mari on kyllä semmonen kummallinen tyttö, se aina hengaa jossain vaatekomerossa"
 

vaikka huudan kuin eläin
et sinä pyydä anteeksi
miksi niin tekisit

sinun kanssasi
luomme hitlerin ja stalinin
ja meidän sotamme
on rumempi kuin 1935

minut rakastit
vihallasi raiskasit
tahdollasi tapoit
ja valheillasi verestit

jätä minut viimein
mustaan häpeääni
johon kietoudun
lakanoissani
joissa rakastelimme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot