Olenko unessasi

Runoilija Ke

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niin ollut tänään taas, huomisen haluaisin vain leijua kuin pöly
 

Väsytä minut
nukuta minut

sinun uniin

jotta näkisin
olenko
siellä jossain
uniesi tiellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. En osaa sanoa mitään muuta, tämä iskee hyvin :)

Ihana.

Ihana.

Kaunis pyyntö. Ja on tässä kyllä ihan selvä tarkoituskin jotta näkisi..

Ihana teksti.

Kaunis,unikuvan kaltainen.
Herkisti.

Aivan ihana. Kuljettaa mielikuviin ja ajatuksiin lukijan. Antaa tilaa tuntea ja kokea, miltä tuntuisi, olla....

Ih, suloinen runoinen.
Oikein mukava pikkuinen sanojen kokoelma.

Ihana, suloinen runo. ^^

Tämä on aivan ihana runo.Kiva, pieni, silti kaikki tarpeellinen sanottu,

 

Käyttäjän kaikki runot