Kumma uni

Runoilija Ke

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niin ollut tänään taas, huomisen haluaisin vain leijua kuin pöly
 

Pirun kanssa kahvilla
sillä sinun nimi
nimesi sinun
uneni minun
minun uneni

Mistä niistä koskaan tietää
unista
kummista
mielen
oudoista
oloista

kevyenä
tulevat
vaivaten
poistuen
vaivaten
kadoten

kohta

jo nekin
unohdan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi tämä on hieno...sanat tippuvat eteen. ihana!

ihana tämä:)
kuin maistelisi pieniä sanoja kun tätä lukee. hieno.

Unia, kummia kuvia,
yöt katselen,
päivät ihmettelen.
Hyvä runo, pidin!

Mielenkiintoinen, kiehtova.. Sanoissa on voimaa.

 

Käyttäjän kaikki runot