Olen maannut

Runoilija Ke

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niin ollut tänään taas, huomisen haluaisin vain leijua kuin pöly
 

Haaveissa,
olen maannut unissa
taivaalla
pilvien lomassa

Totuudessa,
olen maannut sinut
ja sinä minut
ilman rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hrr... Kylmiä väreitä tuli kun tätä luin. Mieletön teksti.

tosi tiiviv tapa kietoa ajatuksia päähän.
Mä tykkäsin ja luen kyl muitakin.

*tap tap*
Tämä mykisti,
hieno on :)

Lukija mykistyi sanojen vaikuttavuuteen.

Lyhyt, totta ja upea!
Hyvää synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot