Sunnuntai ja diipadaapaa

Runoilija Ke

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niin ollut tänään taas, huomisen haluaisin vain leijua kuin pöly
 

sunnuntaina
Herra, ola
manja nata

taas viisuuuuuuuuu

veisataa, veisataa

viis, viis, viis, viis, viis

...siit

kuuelta huomen

na

kuka tahtoo

saa, kuulee

rukouksens...

saa...
saa...

diipa-daapaa....

sitä saa...

...jaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot