Nimetön

Runoilija kevätolento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niinä hetkinä ilmeissänne on säihke
kunnes se karpalonkirpeä kateus
ja asvaltintunkkainen ahneus
pesäkkeinensä

olen kotona kun en ole kotona

kirjoitatte näistä asemakahviloissa,
kaupungin savussa
ei saasteissa ole mitään romanttista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin runosi, ja tästä pidän eniten.
Tässä on mystiikkaa, syvällistä viisautta..
Ja tunnelma imaisi mukaansa,
otti valtaansa. Kiitos.

Kauneus ja ajaton kirkkaus valaisevat mielen.

 

Käyttäjän kaikki runot