Nimetön

Runoilija kevätolento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko tanssi ainoastaan perunamaalla niveltämistä,
hikoaminen sitä kun aurinko hohkaa ihosta
vai mielitietyn pilke katseessa

Kuinka kauan saamme elää tätä tarinaa
jolla on niin paljon väliä?

Haluan sulkea sen purkkiin ja paeta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä pidän todella paljon. Ajanvirran pyörteilyä

 

Käyttäjän kaikki runot