Nimetön

Runoilija kevätolento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

repaleisilla kaduilla rummut marssin,
enkä minä kadu näitä sanoja vaikka häpeän

luulin että on olemassa kahdenlaista itsestäänselvyyttä,
selittelin ja myötäilin

oi keväinen Via Sacra! näy jo tänä helmikuun aamuna,
sinut nostaisin kukkulalle ja näyttäisin

mutta täytyy elää ennen kuin tietää mitä näyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarttee ellää täysillä

Tarttee ellää täysillä

 

Käyttäjän kaikki runot