Sait kyyneliin

Runoilija carcatesa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011
Viimeksi paikalla: 3.5.2017 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen luonnonläheinen maalaisjätkä pohjosesta tykkää kirjootella tommasia, kesäisiä ajatuksia pääkoppa tupaten täynnä, joten nehän kannattaa välillä tyhjentää runoihin.:)
 

Silmäni sait sä nainen kyyneliin,
niin kauniita oli sanasi niin.

Hymylläs poskeltain pyyhit kyyneleet,
suudelmillasi minut onnelliseksi teet.

Sormillani välillemme piirsin sydämen,
niin rakastan ja sä tiedät sen.

Rakkaus välillämme pysyköön ainiaan,
ei silloin yksinäisyyttä meil ollenkaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot