Uusivuosi

Runoilija Bodylanguage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pitäisi tehdä töitä
en malta
lähetän sinulle mailin
tapasimme eilen ensimmäistä kertaa
jäänkö sinuun koukkuun
puhumme freudista
miksi puhua kuolleista
tulen syliisi ja alan kahmia
sinua innolla kuin tapaspöydässä
pakko tehdä taas töitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot