Miriam

Runoilija Bodylanguage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kahden juoman jälkeen rautatieaseman baarissa
on pakko lähettää sinulle viesti.
Kysyn sinua leivokselle koska
keskellä päivää ei pyydetä ainakaan
kaljalle. Elämäsi on muuttunut
toivotan teille onnea. Onneksi
voin käyttää leivosrahat nestemäiseen.
Ulkona kävelee satavuotias mummo
tipunaskelilla - voiko askel enään lyhetä
Minunkin askeleeni lyhenee
Joku päivä minulla ei ole enään
ketään jolle lähettää viestiä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot