Tina

Runoilija Bodylanguage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole kuullut sinusta mitään
Lähetit viestin mitä kuuluu
mitä tarkoittaa mitä kuuluu
puolen vuoden jälkeen lähettettynä
kerroin että olin ostanut mökin
läheltäsi
lupasit tulla suksilla kylään
tuletko jos lumet ehtivät sulaa
kuusi vuotta menee äkkiä
pidit kun tartuin sinua kiinni hiuksista
entinen miehesi ei pitänyt viesteistä
välillämme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot