Vain sinä voit korjata vuotavat haavat

Runoilija yönkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ympärillä monet kasvot
niin tutut ja rakkaat
Silti ne yhdet
rakkaimmat kasvot puuttuu
Eikä ne enää palaa

Et antanut hyvästejä jättää
kun kaiken tajusin
olit jo poissa
Haavat ne jäivät vuotamaan
Kuukausien jälkeenkään niitä ei ole tyrehdytetty
En anna kenenkään tulla auttamaan

Sillä minä odotan
vain Sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot