Viheliäinen todellisuus

Runoilija yönkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei mennyt asiat niin,
kuvitelmia oli paljon.
Karttakepistä sain sormille,
ei haaveilla.

Perääsi huhuilin,
odottaen tulevaa,
vaan turhaan.
Kaiken annoit mennä,
valua sormien välistä,
ulottomattomiin.

Anteeksi annoin,
ennen kuin edes tiesin
sinun jättävän tulematta.
Ehkä syysi oli pätevä
tai sitten ei,
aivan sama.
Toivon vain että palaat,
tuomaan valon elämääni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot