Mitä rakkaus on?

Runoilija yönkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei rakkaus ole vain sitä,
että rakastaa toisen
kauneutta, viisautta,
rikkautta tai hauskuuta.

Mitä rakkaus on?

Rakasta rakkauden rakastamista.
Rakkaus on epämääräistä.
Se on jotain suurta,
katseet kääntävää
elämää mullistavaa.

Mitä rakkaus on oikeasti?
Mikä on rakastamista?
Mitä toisessa rakastetaan?

Selite: 
iski valtava ahdistus.. sana rakkaus, aivan liian suuri sana täysin ymmärrettäväksi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot