Syksyinen täysikuu

Runoilija Heiizzle-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2016 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Tampereelta alunperin kotoisin, nykyään asustan Nokialla. =) Mottoni on: Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan. Runoissani pääroolissa on rakkaus.
 

Ilma alkaa viileneen,
lehdet puista putoileen,
silloin tiesin syyskuun alkaneen.

Illat pimenee,
tähdet syttyilee.

Viereinen puisto hiljenee,
kuin lapset sänkyihin nukahtelee.
Silloin ajatukset alkavat valkenee.

Taivaalla tuolloin kirkkaan tähden näin,
mietin miksi pois luotani lähdit niin?

Muistot kesäisestä kuutamosta jää,
ne muistot mieleen palaa kun syksyisen täysikuun nään.

Selite: 
kirjoitettu 2.9.-12 idean antoi kaverini, joka on hyvin tärkeä (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot