Rakkaudesta vihaan - Vihasta rakkauteen

Runoilija Heiizzle-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2016 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Tampereelta alunperin kotoisin, nykyään asustan Nokialla. =) Mottoni on: Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan. Runoissani pääroolissa on rakkaus.
 

Häneen kun kerran rakastuu,
et mielestäsi pois häntä saa.
Hän kun sinua jotenki satuttaa,
sitä sinä et tule koskaan unohtamaan.
Vihan tunteet saataa hetken aikaa kestää,
mutta loppu peleissä sitä et jaksa kauaa estää.
Ja huomaat taas häneen rakastuneen,
sen hänelle muistuttaneen.

Selite: 
Vähä amatööriä :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot