Keväälle

Runoilija Mariia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 13.9.2020 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Säkeeni kirjoittavat minut.
 

Ei ulotu syli niin leveälle
kuin tämä kevät ansaitsisi!

Säteiden ja puiden tanssi kasvattaa
suuren kuiskivan keinun
jossa tanssin, tanssin.

Kun vihmova sade hyväilee
selkäni puuvillaa,
sinivuokko kyyristyy kiitollisena
kämmeneni alle.
Olemme kaksin.

Silmut, versot, maan ensimmäinen huokaus.
Rakastan, rakastan!

Mikä voisi enää
valoani voittaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittava!

 

Käyttäjän kaikki runot