Kolmiopuuni

Runoilija Mariia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 13.9.2020 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Säkeeni kirjoittavat minut.
 

Et ole vain suuntani kaari.
Olet kantikas särmä,
kulmikas ontto,
loivahko jyrkkä
ja pyöreä suunnikas.

Katso tuota ahavoitunutta kaarnan reunaa,
nimetöntä muotoa männyn käkkärässä,
valuen laahaavaa ovaalia valoa.

Sinuun mahtuu kaikki,
ihan kaikki täällä.

Olet minun kolmiopuuni.

(Ja eihän ympyrääni mahdu edes muita.)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot