En ole. Mutta.

Runoilija Mariia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 13.9.2020 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Säkeeni kirjoittavat minut.
 


Joutsenon eläkkeensaajien
bussi seisoo Manskulla. Joku
hakkaa Hankkija-lippiksellä
ikkunaa.

Venäläinen kysyy tietä

hotjel prrresident?

Osoitan metrotunnelia.

Aasialaiset juoksevat hassusti.
Niillä on karvasaappaat ja mikroshortsit.
Pakottavat seisomaan lätäkössä, koska kuva
muuvaaran juureen kusevasta
ei voi odottaa.

Tänään ohitin ansiokkaasti jo kolme
pyhimystaulu ja pahvimuki - yhdistelmää,
nielaisin svaavokaalini kassalla
viime tipassa,
ei-kiitostin kettureppujen norpille ja
kamerunilaisille ihmisoikeuksille.
Älkää nyt tulko enää muistuttamaan,
kun mä niinku oon truu ytimessä nyt.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot