Kun minusta tuli artefakti

Runoilija Mariia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 13.9.2020 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Säkeeni kirjoittavat minut.
 

Ovatko nämä minun käteni

joiden välistä katson
esteettisesti haasteellista ruostejotain
matelevaa myllyverkkaria
natriumvalon särkevää sädettä

Ovatko nämä minun kaaria piirtävät sormeni

joiden avulla takerrun
sellaiseen
mikä puhekykyisenä luonnehtisi itseään
"plastiseksi olosuhteiden pakosta"

Suonissani näen tarinan siitä,
minne ne joutsenet päätyvät.
On aika kirjoittaa se ohimenevään ohimoon
ja hengittää
jotain
määrättömän surrur ja kulmikasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot