Rakastelun etsintäkuulutus

Runoilija Shinin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen BABLEY ja minulla on vielä paljon opittavaa.
 

Missä ovat

lämmin hengitys iholla,
kananlihalle nostattava lipaisu
kuumalla,

himokkaiden huulten väliin vangitulla kielellä.

Näykkivät hampaat rintojen pehmeällä kudoksella,

karhea kosketus reisillä,
viipyilevä nuuhkaus
häpykummulla,

tajunnanvirran sähköpiikit, mihin katositte?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot