Elämän syvyys

Runoilija Toopi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 12:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää...
 

Avaa silmäsi ja katso kuinka kaunista ympärilläsi on.

Näet ehkä läheisen ihmisen, tähden

tai tyhjän mehupurkin pöydällä.

Kaikki on täydellisen kaunista kun ajattelee.

Ikä ei ole este vaan kyky ymmärtää.

Olet ikuisesti nuori kun ymmärrät ajattelevasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oho, hieno!

Vie loppuun asti. Se on totta, että ikä ei ole mikään asia, jota piilottaa! Hyvin kirjoitettu! ^^

kyllä pitää paikkansa
hieno,tykkäsin,:)

 

Käyttäjän kaikki runot