Kaippuun kuvat

Runoilija Toopi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 12:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää...
 

Niin kauniita kuvia kannan mielessäni.
Kuvia, joissa olet vierelläni.
Jokainen ilmeesi muistuttaa miltä tuntuu tuntea.
Niin kauniita kuvia - en voi unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot