Vuoren huippu

Runoilija Toopi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 12:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää...
 

Jokaisella meistä on oma vuorensa
Tiedän, että myös sinä löydät omasi,
mutta se voi viedä aikaa
Älä pelkää laskeutua alas kukkulalta,
sillä kukkulan pohjalta löydät vielä korkeammalle - toisaalle

Kun lopultakin tunnet olevasi oman vuoresi juurella - katso huipulle
Se on ehkä pilvien peitossa vielä, mutta tiedä sen olevan juuri sinun
Pidä katseesi yhtä kirkkaana kuin tänä päivänä niin tahtosi vie sinut ylös läpi pilvien
Noustessasi ole yksi, mutta muista että matkallasi et ole yksin -
lähimmäisesi ja rakkaimpasi ojentavat sinulle köysiä

Vihdoin varpaasi kohtaa korkeuden - olet saavuttanut unelmasi

Selite: 
Kummipojalle ristiäispäivänä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot