Laiturilla

Runoilija Toopi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 12:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää...
 

Istut laiturilla.
Edessäsi siintää vesi.
Myrskyinen tai tyyni, mutta juuri kuten elämässä.
Tiedät mistä tulit muttet näe tulevaa reittiäsi.>

Selite: 
Todellakin....jokainen tntee oman elämänsä historian, mutta sen tulevaisuutta ei voi ennustaa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

aika jännä. tykkäsin. :)

Lyhyt ja ytimekäs..tämä on hiano tykkäsin!!
*Synttärihalitus*

Oi ihana:) Ajatus on todella kaunis:)

Tää on jännästi kerrottu..

kiitos..:)

Niin..ihana on runosi..:)

Hyvin sanottu.

 

Käyttäjän kaikki runot