Hyvään kotiin

Runoilija StaRGaZeR

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläkin kolikolla on kaksi kääntöpuolta. Edelleen masentunut valittaja joka ei jaksaisi edes hengittää. Siltikin iloitsen ihan mitättömän pienistä asioista ja hyvistä muistoista. 1/2013
 

Kaatopaikan reunalla kävi joku vain kääntymässä.
Ajatusten syvä vesi, enkä minä ole kala.
Hukun omaan mieleeni

Paljonko maksaa, tunteiden poisto-operaatio?
Olen itselleni halpa huora,
Käyttäkää ja heittäkää pois.

Koskaan ei jaksa pintaan asti,
Sumuvuosi on ja pysyy,
Pitäen kaiken harmaana.

Mattoni alla on liikaa paskaa, vain osan heitän silmillesi.
Ei kukaan tahdo ikuisesti ilmaiseksi.
Annetaan pahaa oloa jatkuvalla syötöllä
Hyvään kotiin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot