Kärsimyksiä

Runoilija StaRGaZeR

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläkin kolikolla on kaksi kääntöpuolta. Edelleen masentunut valittaja joka ei jaksaisi edes hengittää. Siltikin iloitsen ihan mitättömän pienistä asioista ja hyvistä muistoista. 1/2013
 

Puoli valtakuntaa ja kuu taivaalta,
Loppuenlopuksi valhetta kaikki
Syytöksiä ja sähköpanta,
Ne sina ainakin saat rakkaaltasi lahjaksi.

Herra Jeesuksella on jäänyt levy päälle
Minä, minä, minä
Ei saa olla ketään muita kun hän haluaa omistaa,
Hallita kuin kuningas.
Hänen maailmansa, hänen sääntönsä.

Tottelemattomuudesta rangaistaan
Senhän sinä olit tietysti ansainnut
Älä Itke ettet jaksa,
Menet itse aina takaisin,
Takertuen kuuhun taivaalla tai uhkauksiin.

Tulisit kotiin,
Me rakastamme ehdoitta,
Emmekä jätä kun sanot EI.
Me odotamme.

Selite: 
Siskolla on paska ukko. Raivo +100 eikä mitään ole tehtävissä.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja ajatuksia herättävä runo

hyvä ja ajatuksia herättävä runo

 

Käyttäjän kaikki runot