Sumuvuosi II

Runoilija StaRGaZeR

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläkin kolikolla on kaksi kääntöpuolta. Edelleen masentunut valittaja joka ei jaksaisi edes hengittää. Siltikin iloitsen ihan mitättömän pienistä asioista ja hyvistä muistoista. 1/2013
 

Itseinho ja kaikki se halveksinta,
siitä minä uskoin eläväni.
Kaikki ne saastaiset ihanteet.

Vain uneni näin värillisinä

Skitsofreenikkotyttö ja sen poikaystävä,
Minun perheeni

Minä en muista kuin kestoahdistuksen
ja vapaudenkaipuun.

Vapaus joka muodostui vankilaksi.
Nyt ymmärrän.

Vuosi kadoksissa

Tänään tahdon muistaa sen kapinan.
Pakko sanoa,pakko tehdä.
Edes jotain.

Ne rikkaat paskiaiset vievät muistoni,
minun kotini.
Pelataan peliä äkkikuolema

Vai miten olisi venäläinen ruletti rakkailla?
Vihaa ei osteta pois.

Selite: 
Ahneus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeata kerrontaa nämä molemmat, todellista ja koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot