Nimetön

Runoilija StaRGaZeR

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläkin kolikolla on kaksi kääntöpuolta. Edelleen masentunut valittaja joka ei jaksaisi edes hengittää. Siltikin iloitsen ihan mitättömän pienistä asioista ja hyvistä muistoista. 1/2013
 

Pää täynnä ajatuksia,
niistä muodostunut kaatopaikka.
Vuosien mittaan kasvoi.
Kuka sen siivoaisi kun minä yksin en jaksa.

Yritin peittää ja lakaista kaiken pois.
Nyt vain hukun siihen.
Ainoan apuni karkoitin pois valheilla.

Auttaisitko minua vielä jos pyytäisin?

Selite: 
Jälkiviisaus on pahasta. Pitää tehdä emämoka ennenkuin tajuaa toisen tärkeyden.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kysyvä on tämä runosi.

"Yritin peittää ja lakaista kaiken pois.
Nyt vain hukun siihen.
Ainoan apuni karkoitin pois valheilla."

Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot