Nimetön

Runoilija lapinvuokko

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näillä main jumaluus asuu

tunturikotkan siiveniskuissa

roikkuvassa naavassa

ja lakeuksilla puhaltaa

hiljaiset tuulet

enkhä pelkää itkeä kaipuutani

jo vain puolikas olenkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeat siiveniskut runollasi..

Ihanan luonnonläheinen, kaunis runo.

kauniin tunteellinen ja kaipaava.

Kaunis kuvaus kauniista kaipuusta

Upeaa runon puhetta.

Todella vaikuttavaa ja mahtipontista maalailua ja kuvailua. Ylväs on runosi.

Tämä oli helmi,todella kaunis runo.Lisää vaan samanlaisia.

Kaunista kuvausta haikeassa runossasi, tuota maisemaa kaipaan

Kyllä vain jumaluus suurilla selkosilla seikkailee, se on läsnä paljon selkeämmin kuin vaikkapa jossain räkäisessä betonilähiössä. Mutta kaipuuta löytynee molemmissa yhtä lailla.

Hieno runo.

Jo vain enkhä muuta sitten saakaan sanotuksi.

Upea! :)

Tässä runossa tuntuu lukijalle sellainen rauhaisa tyven, jossa ollaan maailman kanssa ihan sujut, oma pienuus ja vajavaisuus on ymmärretty ja hyväksytty. Sekin, kaipaus, on osa itseä, ehkä se osa, jota ei koskaan ihan täysin voi hyväksyä, mutta senkin kanssa oppii elämään... Tässä on upeasti kiteytetty kaikki oleellinen!

Aivan sanattomaksi saa,
tämä niin upein kielikuvin taiteiltu runoteos!

Lukija sai muodostettua kuvan mieleensä,
istutti siihen itsensä mukaan,
lopusta tunteilusta jäi rauhaisa olotila.

Runon lakeuksilla on lukija lempeästi puhalluttanut hiljaisilla tuulilla tunteitaan.

Huikaisevan kaunista kuvausta, niin luonnon suuruudesta, kuin ihmisen pienuudesta. Pidin kovin.

Runossasi tuntuu Lapin taika.

Herättää omia Lapin tuntemuksiani/muistoja... huokaus.

kaunis siivenisku.

Jo vain kauniisti kirjoititkin.

Tästä voi lukea suosikin. Upean jylhää tekstiä.

Herkän koskettavaa kaipuuta.

Kaunis, ja haikea runo kaipuusta, hienoa luontokuvausta myös.

 

Käyttäjän kaikki runot