Nimetön

Runoilija lapinvuokko

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Leimahtaa liekkeihin kaamoksen taivas
Hiljaisuus laskeutuu uinuvaan kairaan

Rohtuneet huulet kaipaavat suudelmaa
Tuuli pyyhkii jäätyvät kyyneleet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuuli voi myös olla se,
joka kyyneleet jäädyttää,
joskaan ei tässä tapauksessa.
Tuuli ylipäänsä runoissasi tuntuu olevan merkitykseltään poikkeuksellinen,
kertakaikkisen ihailtavaa luontokuvausta yhtä kaikki.

minun tuli niin ikävä,
karun kauniisti kerrot
kairasta!!

Upea.

Hyvin kaunis runo. Toisen ihmisen läheisyyden kaipuu elää.

kauniin koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot