tunnetila

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

Se tunne minut taas ympäröi
kuin ilmojen valtias mä oisin
vatsaa ja varpaita kihelmöi
halata kaikkia voisin...

Selite: 
Piti jotain vääntää pitkästä aikaa ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh...hassu tunne tila =D. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot