Missä kesä viipyy?

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

Fiilikset mua kuljettaa, kesän rinnassa tunnen taas.
Aurinko sielussani porottaa, miten myös taivaalle sen saan.
Ikkunasta ulos katson, näen lunta, loskaa ja kylmän tuulen.
Kesän unohtaneen meidät luulen.

Linnut puissa laulaa kuin kesä meillä ois. Laitan tiukemmalle kaulaliinaa, vähän lämpöä luoda vois.
Puut ilman silmuja yksin värjöttää, hetken päästä taivaalta sataa lisää räntää.

Tivoli keskellä kaupunkia autiona soi, kyllä räntäsateellakin karuselliin tulla voi.
Ketä kiinnostaa tivoli keskellä kylmää? Suut apeina, mielet harmaina sehän on ihan tylsää.

Pilkahdus aurinkoa, kun taivas aavistuksen rakoilee. Koko kaupunki pysähtyy, harmaat ihmiset taivaalle hymyilee. Vielä pieni toivon kipinä syvällä sieluissa soi. Kohta se kesä vielä koittaa ja puistoissa laulut soi.

Selite: 
Tylsää kun ei lämpene ilmat....
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä se kesä sieltä tulee. :) Hyvä, ajankohtaan sopiva runo

 

Käyttäjän kaikki runot